skip to Main Content

OVER MIJ

Wie ben ik

Ik ben een echte beelddenker. En dat begint al vroeg. Mijn broer leest de Donald Duck van voor tot achter, ik kijk de plaatjes en verzin zelf het verhaal erbij. Met ezelsbruggetjes leer ik topografie. Mijn moeder heeft er heel veel paraat; zo vertelt ze over het Vrouwtje van Stavoren die uitkijkt over het IJsselmeer – zo onthoud ik Stavoren.. 

Beelden, ze doen iets met me en het is duidelijk dat fotografie mijn ding is. 

Waarom doe ik wat ik doe

Omdat beelden de basis zijn in mijn leven, is het niet verrassend dat ik onlangs een oude video terugzag, waarin ik al springend vroeg of ik die foto van de verjaardagstaart mocht maken. Daar is al vroeg de fotograaf in mij terug te vinden.
Het zit in mijn genen.

Welk traject ging ik

Van jongs af aan is het al snel duidelijk dat de opleiding tot fotograaf de enige optie is. Ik volg de fotografie opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam.
Ik besluit mijn eigen bedrijf op te richten, want mijn passie ligt bij fotografie. Zo behoor ik tot de 30% van de 19-24 jarigen die in 2018 een eigen bedrijf opricht. De portretfotografie is mijn ding, de mens voor de camera is het meest interessante, energieke en afwisselende object. Ik voel me bevoorrecht hoe mensen zich kwetsbaar durven opstellen voor mij en mijn camera. Maar er komen ook steeds interessante projecten langs. 

Wat heb jij daaraan

Graag wil ik jou ook laten ervaren wat het is om een puur, authentiek beeld van jezelf te laten maken.
Wil je jezelf laten vastleggen in je privé omgeving, om jezelf te promoten in het zakelijke circuit of misschien om je werknemers op hun werkplek te laten fotograferen?

Niet iedereen is enthousiast over poseren voor de camera. Daar heb ik een oplossing voor. Met persoonlijke aandacht en tijd spreek ik het hele proces met je door. We bekijken tijdens de shoot samen de gemaakte foto’s en komen zo tot het eindresultaat. 

Ik wil vertrouwen kweken, waardoor jij je kwetsbaar durft op te stellen voor mij en mijn camera. Zo vang ik jouw kern en zullen de foto’s jouw verhaal vertellen.

Door deze persoonlijke benadering zullen de foto’s een stukje van mij en heel veel van jou vertellen.

Nog meer over mij

Naast mijn grote passie fotografie ben ik een enthousiast sporter. Sporten houdt mijn conditie op peil en maakt mijn hoofd leeg. Al jaren ben ik korfbalster, de meest ondergewaardeerde sport van Nederland. Geweldig om de enige gemengde teamsport van Nederland te beoefenen. En nee… we douchen niet gemengd!
Af en toe trek ik mijn handschoenen aan om een potje te boksen of ren ik een rondje bij de Rottemeren. 

Mijn ultieme geluksmoment is na een zonnige korfbaldag op het veld met al mijn korfbalvrienden een biertje pakken en een dansje doen.

Wil je een speciale fotoshoot maken die precies weergeeft wie jij of jullie zijn, bel mij of stuur een mailtje. 

Ik kijk nu al uit naar onze samenwerking!

Linda

Back To Top